Vacatures

Bij Floricultura in Nederland werken zo'n 800 medewerkers, verdeeld over twee vestigingen in Heemskerk en één in Assendelft. Floricultura heeft een informele bedrijfscultuur. Wij bieden een leuke werkomgeving en verwachten dat onze medewerkers het beste uit zichzelf halen. Regelmatig zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor onze laboratoriums, kassen of kantoor. Ben je in staat om secuur productiewerk te verrichten? Dan nodigen we je van harte uit om een cv en een motivatiebrief op te sturen naar careers@floricultura.com.

Hoofd Research & Development

Hoofd Research & Development

40 uur Fulltime, Heemskerk & Assendelft
Je coördineert de uitvoering van onderzoek gericht op optimalisatie en kwaliteit van de productie in onze weefselkweeklabs en kassen, ook voor onze buitenlandse vestigingen.
Medewerker onderzoek en ontwikkeling

Medewerker onderzoek en ontwikkeling

32-40 uur, Heemskerk
Voor de afdeling O&O zijn we op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde onderzoeks-medewerker. In deze afwisselende en verantwoordelijke functie maak je onderzoekplannen en zet deze uit in productie. Je beoordeelt de proeven op de werkvloer in lab en kas, maakt notities en brengt verslag uit, je verwerkt de resultaten en interpreteert deze. Je overlegt met diverse afdelingen over de voortgang van de proeven, denkt mee over procesinnovatie en doet waar nodig literatuuronderzoek.
Lab medewerkers

Lab medewerkers

Heemskerk
Werk jij nauwkeurig en hygiënisch? Interesse in variabele werkuren? Sluit je dan aan bij Floricultura in Nederland voor een baan in een van onze laboratoria.

Acquisitie door bureaus stellen wij niet op prijs.