Vacatures

Bij Floricultura in Nederland werken zo'n 500 medewerkers, verdeeld over twee vestigingen in Heemskerk en één in Assendelft. Floricultura heeft een informele bedrijfscultuur. Wij bieden een leuke werkomgeving en verwachten dat onze medewerkers het beste uit zichzelf halen. Regelmatig zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor onze laboratoria, kassen of kantoor. Ben je in staat om secuur productiewerk te verrichten? Dan nodigen we je van harte uit om een cv en een motivatiebrief op te sturen naar careers@floricultura.com.

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Manager Technische Dienst

Manager Technische Dienst

Fulltime, Heemskerk, Nederland
Floricultura ontwikkelt snel. De technische dienst krijgt een steeds belangrijkere rol in de organisatie door verregaande verduurzaming en automatisering van haar processen.
Medewerker verkoop binnendienst export (32-40 uur)

Medewerker verkoop binnendienst export (32-40 uur)

32-40 uur, Heemskerk
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de exportzendingen. Je voert hierbij de administratie en het beheer van de exportzendingen over de hele wereld. Je maakt facturen op, regelt de juiste vervoersdocumenten en controleert deze.
Lab medewerkers

Lab medewerkers

22,5 - 37,5 uur per week uur, Heemskerk, Assendelft
Werk jij nauwkeurig en hygiënisch? Interesse in variabele werkuren? Sluit je dan aan bij Floricultura in Nederland voor een baan in een van onze laboratoria.
Kas medewerker

Kas medewerker

40 uur Fulltime, Heemskerk
Als kas medewerker bij Floricultura houd je je o.a. bezig met het opbouwen/afbouwen en lossen van karren, het nauwkeurig inpakken van orders voor internationale zeevracht (import en export) en het wegzetten van planten binnen de kas.

Acquisitie door bureaus stellen wij niet op prijs.