Werken bij Floricultura

Bij Floricultura in Nederland werken zo'n achthonderd medewerkers, verdeeld over twee vestigingen in Heemskerk en een in Assendelft. Floricultura heeft een informele bedrijfscultuur. Wij bieden een leuke werkomgeving en verwachten dat onze medewerkers het beste uit zichzelf halen

Regelmatig zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor onze laboratoriums of kassen. Ben je in staat om secuur productiewerk te verrichten? Dan nodigen we je van harte uit om een cv en een motivatiebrief op te sturen naar HR@floricultura.com

Acquisitie door bureaus stellen wij niet op prijs.

Stage/afstudeerstage Bedrijfskunde en Agribusiness

Floricultura professionaliseert verder en hierdoor ontstaat een plek voor een stagiair Bedrijfskunde en Agribusiness (HBO/HAS). De opdracht is om op het gebied van werkwijze en/of kwaliteit, de huidige protocollen binnen de organisatie (internationaal) gelijkwaardig te maken.Het doel is dat deze protocollen wereldwijd gebruikt kunnen worden. In samenwerking met de specialist procestechnologie start je vanaf de basis met een nieuw handboek, waarbij de informatie van het huidige proces en protocollen leidend is.

Daarnaast moeten ook masterdocumenten uniform gemaakt worden of zelfs opnieuw opgesteld worden. Dit omvat recepten, machine instructies, etc. Alle masterdocumenten zijn Engelstalig en moeten daarnaast opgesteld worden in de taal van het land waar deze gebruikt worden. De stageperiode loopt van 1 november 2019 tot 1 april 2020, maar kan in overleg worden aangepast.

Download hier het complete profiel en lees hoe je kan reageren op deze uitdagende stageopdracht voor een duur van 6 maanden.

 

Senior Accountmanager

Floricultura maakt een aanzienlijke groei door. Hierdoor is er ruimte voor senior Accountmanager. Als Senior Accountmanager lever je zelfstandig maatwerkdienstverlening aan kwekers door middel van advies geven op het gebied van verkoop en assortiment in combinatie met concrete verkoop. Om dit doel te realiseren werk je samen binnen het commerciële team van Floricultura met als doel het optimaliseren van het rendement van de bedrijfsvoering, en het maximaliseren van de verkoop.

Download hier het complete profiel en lees hoe je kan reageren.