Werken bij Floricultura

Bij Floricultura in Nederland werken zo'n 750 medewerkers, verdeeld over twee vestigingen in Heemskerk en één in Assendelft. Floricultura heeft een informele bedrijfscultuur. Wij bieden een leuke werkomgeving en verwachten dat onze medewerkers het beste uit zichzelf halen. Regelmatig zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor onze laboratoriums, kassen of kantoor. Ben je in staat om secuur productiewerk te verrichten? Dan nodigen we je van harte uit om een cv en een motivatiebrief op te sturen naar HR@floricultura.com

Acquisitie door bureaus stellen wij niet op prijs.

ACCOUNTMANAGER LATIJNS-AMERIKA EN OCEANIE (vestiging Heemskerk)

Een gave functie op onze verkoopafdeling voor een ondernemende en commercieel ingestelde HBO-er. Je houdt nauw contact, zowel live als op afstand, met jouw klanten in ondermeer Mexico, Colombia, Argentinië, Australië en Nieuw-Zeeland. Je maakt offertes en verkoopcontracten, je beheert product- en klantinformatie in PAT en AFAS systemen. Alles om de klant het beste rendement te geven en de Floricultura omzetdoelstellingen te realiseren. Bekijk hier de volledige vacature.

 

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER VERKOOP BINNENDIENST (vestiging Heemskerk)

Ben jij die klant- en servicegerichte medewerker met passie voor tropische planten? Dit is een mooie kans voor iemand met commerciële of bedrijfsadministratieve achtergrond op tenminste MBO niveau. Je ondersteunt het verkoopteam optimaal door het invoeren, verwerken en updaten van orders. Hiermee begeleid je de klant en accountmanager op het gebied van assortiment en administratie. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en stelt je flexibel op bij veranderingen. Bekijk hier de volledige vacature.

 

STAGE ALLROUND LABORANT MBO 3 (vestiging Heemskerk)

Op zoek naar een leerzame en uitdagende stageplek vanaf september? Lees dan snel verder. Het doel van deze stage is om jou kennis te laten maken met al onze laboratorium gerelateerde afdelingen. Dit wordt gedaan aan de hand van ons 20 weken stageprogramma. Je werkt daadwerkelijk mee bij elke afdeling zodat je een goed beeld krijgt van onze processen binnen het lab. Denk hierbij aan de voedingsbodem, klimaatcellen, infectie controle en de kwaliteitsafdeling. Daarnaast zal er natuurlijk genoeg tijd zijn om aan jouw stageopdracht te werken en je ontvangt maandelijks een stagevergoeding. Bekijk hier de volledige vacature.