Werken bij Floricultura

Bij Floricultura in Nederland werken zo'n 800 medewerkers, verdeeld over twee vestigingen in Heemskerk en één in Assendelft. Floricultura heeft een informele bedrijfscultuur. Wij bieden een leuke werkomgeving en verwachten dat onze medewerkers het beste uit zichzelf halen. Regelmatig zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor onze laboratoriums, kassen of kantoor. Ben je in staat om secuur productiewerk te verrichten? Dan nodigen we je van harte uit om een cv en een motivatiebrief op te sturen naar HR@floricultura.com

Acquisitie door bureaus stellen wij niet op prijs.

Manager Financial Planning & Control (vestiging Heemskerk)

Manager Financial Planning & Control (vestiging Heemskerk)
Op zoek naar een afwisselende baan met veel dynamiek en ruimte voor initiatief? Grijp dan nu je kans. Floricultura is op zoek naar een Manager Financial Planning & Control voor de vestiging Heemskerk. Als Manager Financial Planning & Control opereer je zelfstandig en werk je in opdracht van de financiële directeur. Je werkt veel samen met andere afdelingen en geeft advies bij (complexe) analyses en helpt met het nemen van de juiste beslissingen. Lees hier de volledige vacature.

Stage allround laborant mbo 3 (vestiging Heemskerk)

STAGE ALLROUND LABORANT MBO 3 (vestiging Heemskerk)
Op zoek naar een leerzame en uitdagende stageplek vanaf september? Lees dan snel verder. Het doel van deze stage is om jou kennis te laten maken met al onze laboratorium gerelateerde afdelingen. Dit wordt gedaan aan de hand van ons 20 weken stageprogramma. Je werkt daadwerkelijk mee bij elke afdeling zodat je een goed beeld krijgt van onze processen binnen het lab. Denk hierbij aan de voedingsbodem, klimaatcellen, infectie controle en de kwaliteitsafdeling. Daarnaast zal er natuurlijk genoeg tijd zijn om aan jouw stageopdracht te werken en je ontvangt maandelijks een stagevergoeding. Bekijk hier de volledige vacature.