Werken bij Floricultura

Bij Floricultura in Nederland werken zo'n achthonderd medewerkers, verdeeld over twee vestigingen in Heemskerk en een in Assendelft. Floricultura heeft een informele bedrijfscultuur. Wij bieden een leuke werkomgeving en verwachten dat onze medewerkers het beste uit zichzelf halen. Regelmatig zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor onze laboratoriums of kassen. Ben je in staat om secuur productiewerk te verrichten? Dan nodigen we je van harte uit om een cv en een motivatiebrief op te sturen naar HR@floricultura.com

Acquisitie door bureaus stellen wij niet op prijs.

Allround Operator Interne Logistiek (Vestiging Heemskerk)
Ben jij iemand die logistiek inzicht heeft en dit wil toepassen in een mooie, groene omgeving met orchideeën? Dan zijn wij opzoek naar jou! Het verschuiven van containers is bij ons vrijwel volledig geautomatiseerd. Dit betekent dat we door middel van robots en allerlei apparatuur de planten transporteren, in/uit en door de kas. In de functie van Allround Operator Interne Logistiek bedien je alle apparatuur die daarvoor nodig is, en zorg je ervoor dat de juiste handelingen worden verricht. Je werkt nauw samen met collega’s van de afdeling Planning en Afleveren. Lees hier de volledige vacature. Reageer voor 1 februari, en wie weet word jij onze nieuwe collega. 

Stage allround Laborant MBO 3 (Vestiging Heemskerk)
Op zoek naar een leerzame en uitdagende stageplek vanaf september? Lees dan snel verder. Het doel van deze stage is om jou kennis te laten maken met al onze laboratorium gerelateerde afdelingen. Dit wordt gedaan aan de hand van ons 20 weken stageprogramma. Je werkt daadwerkelijk mee bij elke afdeling zodat je een goed beeld krijgt van onze processen binnen het lab. Denk hierbij aan de voedingsbodem, klimaatcellen, infectie controle en de kwaliteitsafdeling. Daarnaast zal er natuurlijk genoeg tijd zijn om aan jouw stageopdracht te werken en je ontvangt maandelijks een stagevergoeding. Bekijk hier de volledige vacature.