Werken bij Floricultura

Bij Floricultura in Nederland werken zo'n achthonderd medewerkers, verdeeld over twee vestigingen in Heemskerk en een in Assendelft. Floricultura heeft een informele bedrijfscultuur. Wij bieden een leuke werkomgeving en verwachten dat onze medewerkers het beste uit zichzelf halen

Regelmatig zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor onze laboratoriums of kassen. Ben je in staat om secuur productiewerk te verrichten? Dan nodigen we je van harte uit om een cv en een motivatiebrief op te sturen naar HR@floricultura.com

Acquisitie door bureaus stellen wij niet op prijs.

Business Analist

Floricultura maakt een aanzienlijke groei door. We zijn voortdurend in ontwikkeling om de dienstverlening naar onze klanten te verbeteren in een sterk veranderende markt. Hierbij willen we de juiste kansen kunnen blijven zien en optimale keuzes blijven maken. Daarom zijn we nu op zoek naar een Business Analist die een cruciale bijdrage levert aan het inzicht in en de benutting van data binnen Floricultura. Je doet daarnaast audits op bedrijfsprocessen en verankert de nieuwe inzichten in rapportages en aanbevelingen voor procesverbeteringen. 

Download hier het complete profiel en lees hoe je kan reageren op deze nieuwe functie bij een ambitieus bedrijf.

 

Stagiair Bedrijfskunde en Agribusiness

Floricultura professionaliseert verder en hierdoor ontstaat een plek voor een stagiair Bedrijfskunde en Agribusiness (HBO/HAS). De opdracht is om alle protocollen van de volledige organisatie (internationaal) gelijkwaardig te krijgen. Het uiteindelijke doel is dat deze protocollen zowel in Nederland als in India gebruikt kunnen worden. In samenwerking met de specialist procestechnologie start je vanaf de basis met een nieuw kwaliteit handboek, waarbij de informatie van het huidige proces en protocollen leidend is.

Download hier het complete profiel en lees hoe je kan reageren op deze uitdagende stageopdracht voor een duur van 6 maanden.