Werken bij Floricultura

Bij Floricultura in Nederland werken zo'n achthonderd medewerkers, verdeeld over twee vestigingen in Heemskerk en een in Assendelft. Floricultura heeft een informele bedrijfscultuur. Wij bieden een leuke werkomgeving en verwachten dat onze medewerkers het beste uit zichzelf halen. Regelmatig zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor onze laboratoriums of kassen. Ben je in staat om secuur productiewerk te verrichten? Dan nodigen we je van harte uit om een cv en een motivatiebrief op te sturen naar HR@floricultura.com

Acquisitie door bureaus stellen wij niet op prijs.

Administratief medewerker verkoop binnendienst

Wij zijn flink aan het groeien en zijn daarom opzoek naar een nieuwe collega die ons verkoopteam administratief komt ondersteunen.
Denk hierbij aan het verwerken van administratieve gegevens op diverse gebieden, bijvoorbeeld bij orderverwerkingen en planning
Verder zul je je bezighouden met het maken van opdrachtbevestigingen en afspraken juist doorvoeren waarbij je altijd klantgericht handelt.

Lees hier de complete vacature en wie weet word jij onze nieuwe collega.

Medewerker Productplanning

Omdat wij het steeds beter willen doen en wegens uitbreiding van activiteiten, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken. Alle orders welke wij met klanten hebben afgesproken worden centraal vastgelegd en verwerkt in een centrale planning. Deze worden door de productplanners uitgewerkt naar productplanningen en werkopdrachten. Een team van 4 enthousiaste en betrokken medewerkers is hier dagelijks mee bezig en zorgen ervoor dat we op tijd de juiste planten maken voor onze klanten. Nieuwsgierig geworden, en zou jij ook deel uit willen maken van dit enthousiaste team?

Lees dan hier de complete vacature en reageer voor 29 november. 

Stage/afstudeerstage Bedrijfskunde en Agribusiness

Floricultura professionaliseert verder en hierdoor ontstaat een plek voor een stagiair Bedrijfskunde en Agribusiness (HBO/HAS). De opdracht is om op het gebied van werkwijze en/of kwaliteit, de huidige protocollen binnen de organisatie (internationaal) gelijkwaardig te maken.Het doel is dat deze protocollen wereldwijd gebruikt kunnen worden. In samenwerking met de specialist procestechnologie start je vanaf de basis met een nieuw handboek, waarbij de informatie van het huidige proces en protocollen leidend is.

Daarnaast moeten ook masterdocumenten uniform gemaakt worden of zelfs opnieuw opgesteld worden. Dit omvat recepten, machine instructies, etc. Alle masterdocumenten zijn Engelstalig en moeten daarnaast opgesteld worden in de taal van het land waar deze gebruikt worden. De stageperiode loopt van 30 november 2019 tot 30 april 2020, maar kan in overleg worden aangepast.

Download hier het complete profiel en lees hoe je kan reageren op deze uitdagende stageopdracht voor een duur van 6 maanden.