Werken bij Floricultura

Bij Floricultura in Nederland werken zo'n 800 medewerkers, verdeeld over twee vestigingen in Heemskerk en één in Assendelft. Floricultura heeft een informele bedrijfscultuur. Wij bieden een leuke werkomgeving en verwachten dat onze medewerkers het beste uit zichzelf halen. Regelmatig zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor onze laboratoriums, kassen of kantoor. Ben je in staat om secuur productiewerk te verrichten? Dan nodigen we je van harte uit om een cv en een motivatiebrief op te sturen naar HR@floricultura.com

Acquisitie door bureaus stellen wij niet op prijs.

Functioneel applicatiebeheerder (40 uur)

Omdat wij de performance naar onze klanten verder willen verbeteren, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons team in Heemskerk komt versterken als functioneel applicatiebeheerder. Als functioneel applicatiebeheerder zorg je ervoor dat de applicaties waar je collega’s dagelijks mee werken zo optimaal mogelijk functioneren. Je bewaakt de continuïteit hiervan en werkt met name met onze applicaties op onze diverse kaslocaties. Je signaleert knelpunten, problemen en risico's en zoekt naar passende oplossingen. Interesse? Lees hier de volledige vacature.

Kasmedewerker (37.5 uur)

Als marktleider in uitgangsmateriaal van orchideeën en snelle groeier in de productgroepen Anthurium en Spathiphyllum, leveren wij jaarlijks wereldwijd tientallen miljoenen planten voor de opkweek tot snijbloem en potplant aan kwekers. Dit wordt gerealiseerd vanuit onze vestigingen in Nederland, Polen, India, Brazilië, Taiwan en de Verenigde Staten. De organisatie groeit en professionaliseert door. Daarom zijn wij voor onze afdeling afleveren in Heemskerk op zoek naar een kasmedewerker. Heb jij liefde voor planten en oog voor kwaliteit? Lees dan hier de volledige vacature.

Elektrotechnisch monteur

Voor onze locaties in Heemskerk & Assendelft zijn wij op zoek naar een elektrotechnisch monteur. Als elektrotechnisch monteur krijg je de kans te werken aan een prachtig en divers machinepark. Dat varieert van fijnmechanische apparatuur in een laboratoriumomgeving tot klimaattechniek in een kasomgeving. Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan hier de volledige vacature.