Werken bij Floricultura

Bij Floricultura in Nederland werken zo'n 800 medewerkers, verdeeld over twee vestigingen in Heemskerk en één in Assendelft. Floricultura heeft een informele bedrijfscultuur. Wij bieden een leuke werkomgeving en verwachten dat onze medewerkers het beste uit zichzelf halen. Regelmatig zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor onze laboratoriums, kassen of kantoor. Ben je in staat om secuur productiewerk te verrichten? Dan nodigen we je van harte uit om een cv en een motivatiebrief op te sturen naar HR@floricultura.com

Acquisitie door bureaus stellen wij niet op prijs.

Internationaal accountmanager

Als internationaal accountmanager werk je binnen het commerciële team om het assortiment maximaal onder de aandacht te brengen bij bestaande en nieuwe klanten om de klant optimaal te bedienen. Je pleegt acquisitie en volgt de leads op. Ook stel je verkoopcontracten op samen met de commercieel manager i.s.m. verkoop binnendienst. Nieuwsgierig geworden? Lees hier de volledige vacature.

Lab planning analist (full time) Heemskerk

In jouw rol heb je een breed en diep inzicht in onze voorraad en de klantorders. Samen met het team neem je besluiten om te komen die bijdragen aan onze leverbetrouwbaarheid. Verder help je het team met betere inzichten en onderbouwde analyses om de besluitvorming in dit complexe planningsproces te verbeteren. Benieuwd naar de volledige vacature? Lees hem hier.

Locatieverantwoordelijke (full time) Honselersdijk

Met Van der Voort Young Plants B.V hebben wij een duurzame en ambitieuze joint venture. Van der Voort Young Plants is toonaangevend in de veredeling, vermeerdering en opkweek van jonge planten en stekken van Spathiphyllum en pot Anthurium. Gezamenlijk werken wij aan deze productgroepen in een R&D / demokwekerij in Honselersdijk. Om die locatie de komende jaren verder te professionaliseren zoeken wij daar een organisatorisch sterke en verbindende locatieverantwoordelijke. Nieuwsgierig? Lees hier de volledige vacature.

Administratief medewerker verkoop binnendienst Heemskerk

Onze organisatie groeit en professionaliseert door. De veranderende marktsituatie vraagt om een betere manier van vastleggen van klantwensen en inkoop, zodat we de productie juist kunnen afstemmen. Daarom zijn wij op zoek naar een administratief medewerker verkoop binnendienst. Je hebt een veelzijdig functie waarin je o.a. import & exportzendingen verwerkt maar ook keuringen regelt. Daarnaast ondersteun je ook de accountmanagers met verschillende werkzaamheden. Kom jij ons team versterken? Bekijk hier de volledige vacature en wie weet word jij onze nieuwe collega.

Full stack software engineer .NET Heemskerk & Assendelft

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? In een gedreven team van ontwikkelaars, business analist, systeembeheerders en BI-specialisten ontwikkel je mee aan oplossingen voor alle onderdelen binnen de organisatie. Dit zijn oplossingen voor logistieke processen op de verschillende locaties, maar ook voor verkoopprocessen. Wat je bouwt zit op alle niveaus: van een koppeling tussen verschillende applicaties tot aan software voor de volledige kasbesturing. Je werk is afwisselend en de software die je ontwikkelt komt na implementatie tot leven! Lees hier de volledige vacature.

Stage allround laborant mbo 3 (vestiging Heemskerk)

Op zoek naar een leerzame en uitdagende stageplek vanaf september? Lees dan snel verder. Het doel van deze stage is om jou kennis te laten maken met al onze laboratorium gerelateerde afdelingen. Dit wordt gedaan aan de hand van ons 20 weken stageprogramma. Je werkt daadwerkelijk mee bij elke afdeling zodat je een goed beeld krijgt van onze processen binnen het lab. Denk hierbij aan de voedingsbodem, klimaatcellen, infectie controle en de kwaliteitsafdeling. Daarnaast zal er natuurlijk genoeg tijd zijn om aan jouw stageopdracht te werken en je ontvangt maandelijks een stagevergoeding. Bekijk hier de volledige vacature.