Werken bij Floricultura

Bij Floricultura in Nederland werken zo'n 800 medewerkers, verdeeld over twee vestigingen in Heemskerk en één in Assendelft. Floricultura heeft een informele bedrijfscultuur. Wij bieden een leuke werkomgeving en verwachten dat onze medewerkers het beste uit zichzelf halen. Regelmatig zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor onze laboratoriums, kassen of kantoor. Ben je in staat om secuur productiewerk te verrichten? Dan nodigen we je van harte uit om een cv en een motivatiebrief op te sturen naar HR@floricultura.com

Acquisitie door bureaus stellen wij niet op prijs.

Weefselkweekspecialist

De organisatie blijft groeien en professionaliseert. Daarom zijn wij voor ons weefselkweek lab in Assendelft opzoek naar een weefselkweekspecialist. Je werkt aan innovatie en ontwikkeling in onze toepassingen van weefselkweek. Verder coördineer je de uitvoering van het inzetten van nieuw plantmateriaal. Heb jij achtergrond op het vlak van plantenfysiologie, en benieuwd naar wat deze functie precies inhoudt? Lees dan hier de volledige vacature.

Teamleider onderzoek & ontwikkeling

Voor ons weefselkweek lab in Assendelft & Heemskerk zijn wij opzoek naar een teamleider onderzoek & ontwikkeling. Je houdt je o.a. bezig met het coördineren van de uitvoering van onderzoek gericht op kwaliteit van de productie. Het beheer van informatie zoals onderzoeksresultaten van jouw team loopt via jou net zoals de interne communicatie. Lijk het je interessant om een leuk en gezellig team te coachen? Bekijk dan snel de rest van de werkzaamheden en zie wat wij jou kunnen bieden in deze dynamische functie. Wie weet word jij onze nieuwe collega. Klik hier voor de volledige vacature. 

Commercieel administratief medewerker

Hou jij van aanpakken en nauwkeurig werken? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Voor onze vestiging in Heemskerk zijn wij opzoek naar een commercieel administratief medewerker. Je bent o.a. verantwoordelijk voor de verkoopadministratie en het aanspreekpunt voor klanten. Benieuwd naar wat deze zelfstandige functie precies inhoudt? Lees hier de volledige vacature. 

Stage allround laborant mbo 3 (vestiging Heemskerk)

Op zoek naar een leerzame en uitdagende stageplek vanaf september? Lees dan snel verder. Het doel van deze stage is om jou kennis te laten maken met al onze laboratorium gerelateerde afdelingen. Dit wordt gedaan aan de hand van ons 20 weken stageprogramma. Je werkt daadwerkelijk mee bij elke afdeling zodat je een goed beeld krijgt van onze processen binnen het lab. Denk hierbij aan de voedingsbodem, klimaatcellen, infectie controle en de kwaliteitsafdeling. Daarnaast zal er natuurlijk genoeg tijd zijn om aan jouw stageopdracht te werken en je ontvangt maandelijks een stagevergoeding. Bekijk hier de volledige vacature.