Werken bij Floricultura

Bij Floricultura in Nederland werken zo'n 800 medewerkers, verdeeld over twee vestigingen in Heemskerk en één in Assendelft. Floricultura heeft een informele bedrijfscultuur. Wij bieden een leuke werkomgeving en verwachten dat onze medewerkers het beste uit zichzelf halen. Regelmatig zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor onze laboratoriums, kassen of kantoor. Ben je in staat om secuur productiewerk te verrichten? Dan nodigen we je van harte uit om een cv en een motivatiebrief op te sturen naar HR@floricultura.com

Acquisitie door bureaus stellen wij niet op prijs.

Allround ICT medewerker Heemskerk & Assendelft

Kom jij ons ICT team versterken? In een gedreven team van ontwikkelaars, business analist, systeembeheerders en BI-specialisten ben je het 1e aanspreekpunt voor de gebruikers met betrekking tot ICT vraagstukken en storingen. Je zal zorg dragen voor 1e en 2e lijns support. Daarnaast ben je in teamverband, bezig met beheren en verder ontwikkelen van de ICT omgeving voor onze vestigingen. Interesse?
Bekijk hier de volledige vacature. 

Kas planner (40 uur) Heemskerk

Is onze afdeling kas planning op zoek naar jou!? Deze afdeling bestaat uit vier collega’s en voert de regie over de gehele kasvoorraad van vier verschillende locaties. Hier wordt bepaald welke planten de kasvoorraad in- en uitgaan. In jouw rol heb je een breed en diep inzicht in onze voorraad en in de klantorders. Jij besluit samen met het team welke planten vanuit welk laboratorium naar welke klanten of kaslocaties gaan. Nieuwsgierig geworden? Lees hier de volledige vacature.

Full stack software engineer .NET Heemskerk & Assendelft

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? In een gedreven team van ontwikkelaars, business analist, systeembeheerders en BI-specialisten ontwikkel je mee aan oplossingen voor alle onderdelen binnen de organisatie. Dit zijn oplossingen voor logistieke processen op de verschillende locaties, maar ook voor verkoopprocessen. Wat je bouwt zit op alle niveaus: van een koppeling tussen verschillende applicaties tot aan software voor de volledige kasbesturing. Je werk is afwisselend en de software die je ontwikkelt komt na implementatie tot leven! Lees hier de volledige vacature.

Weefselkweekspecialist

De organisatie blijft groeien en professionaliseert. Daarom zijn wij voor ons weefselkweek lab in Assendelft opzoek naar een weefselkweekspecialist. Je werkt aan innovatie en ontwikkeling in onze toepassingen van weefselkweek. Verder coördineer je de uitvoering van het inzetten van nieuw plantmateriaal. Heb jij achtergrond op het vlak van plantenfysiologie, en benieuwd naar wat deze functie precies inhoudt? Lees dan hier de volledige vacature.

Teamleider onderzoek & ontwikkeling

Voor ons weefselkweek lab in Assendelft & Heemskerk zijn wij opzoek naar een teamleider onderzoek & ontwikkeling. Je houdt je o.a. bezig met het coördineren van de uitvoering van onderzoek gericht op kwaliteit van de productie. Het beheer van informatie zoals onderzoeksresultaten van jouw team loopt via jou net zoals de interne communicatie. Lijk het je interessant om een leuk en gezellig team te coachen? Bekijk dan snel de rest van de werkzaamheden en zie wat wij jou kunnen bieden in deze dynamische functie. Wie weet word jij onze nieuwe collega. Klik hier voor de volledige vacature. 

Commercieel administratief medewerker

Hou jij van aanpakken en nauwkeurig werken? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Voor onze vestiging in Heemskerk zijn wij opzoek naar een commercieel administratief medewerker. Je bent o.a. verantwoordelijk voor de verkoopadministratie en het aanspreekpunt voor klanten. Benieuwd naar wat deze zelfstandige functie precies inhoudt? Lees hier de volledige vacature. 

Stage allround laborant mbo 3 (vestiging Heemskerk)

Op zoek naar een leerzame en uitdagende stageplek vanaf september? Lees dan snel verder. Het doel van deze stage is om jou kennis te laten maken met al onze laboratorium gerelateerde afdelingen. Dit wordt gedaan aan de hand van ons 20 weken stageprogramma. Je werkt daadwerkelijk mee bij elke afdeling zodat je een goed beeld krijgt van onze processen binnen het lab. Denk hierbij aan de voedingsbodem, klimaatcellen, infectie controle en de kwaliteitsafdeling. Daarnaast zal er natuurlijk genoeg tijd zijn om aan jouw stageopdracht te werken en je ontvangt maandelijks een stagevergoeding. Bekijk hier de volledige vacature.