Medewerker voedingsbodemproductie

Tropische planten zijn onze passie. Floricultura is sinds 1933 specialist in veredelen en vermeerderen van tropische planten. Als marktleider in uitgangsmateriaal van orchideeën en snelle groeier in de productgroepen Anthurium en Spathiphyllum, leveren wij jaarlijks wereldwijd tientallen miljoenen planten voor de opkweek tot snijbloem en potplant aan kwekers. Dit wordt gerealiseerd vanuit onze vestigingen in Nederland, Polen, India, Brazilië, Taiwan en de Verenigde Staten. De organisatie groeit en professionaliseert door. Daarom zijn wij op zoek naar een medewerker voedingsbodemproductie.

Werkzaamheden Mediumbereider

Als mediumbereider op de voedingsbodemproductie afdeling werk je zowel zelfstandig als samen met collega’s. Je bereidt samen met het team voedingsbodems voor onze jonge planten binnen een semi-steriele omgeving. Het proces voor het maken van steriele bodems bestaat uit; het steriel vullen van voedingsbodems, het verplaatsen van geproduceerde materialen, het afvoeren van afvalstroom, controleren op uitval, wegen van ingrediënten, het legen en klaarzetten van afvalcontainers en tot slot het samenstellen en verzendklaar maken van de pallets.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het aanvullen en het bewaken van de voorraad. Schoonmaak- en opruimwerkzaamheden in combinatie met wat administratieve taken horen er ook bij wat het werk lekker afwisselend maakt.

Wat verwachten wij van jou

  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Je bent minimaal 3 tot 4 dagen per week beschikbaar.
  • Je werkt in een 2 ploegen dagrooster. Je wisselt vroege en late diensten af; Je start om 6:00 uur.
  • Affiniteit met scheikunde en/of voedings- en levensmiddelentechnologie is een pré.
  • Je houdt van secuur, schoon en netjes werken.
  • Je hebt minimaal VMBO werk- en denkniveau.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden jou

  • Een bloeiende, innovatieve en internationaal opererende organisatie met een informele werksfeer
  • Indeling in schaal C als mediumbereider met mogelijkheid tot doorgroei naar zelfstandig mediumbereider in schaal D.
  • Een zeer verantwoordelijke en afwisselende baan

Interesse?

Stuur voor vrijdag 8 september jouw CV en motivatie naar careers@floricultura.com. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Sevgi Cekic, via s.cekic@floricultura.com, zij vertelt je graag meer.

Solliciteren

Upload CV en motivatie
Neem voor vragen over de vacature, meer informatie en alle mogelijkheden contact op met careers@floricultura.com of bel ons via
+31 251 203 055
Terug naar overzicht

Acquisitie door bureaus stellen wij niet op prijs.