Zoek een soort

Nieuws

 • Beschikbare cymbidiums voor snijcultuur

  Het nieuwste overzicht van onze beschikbare groot- en kleinbloemige Cymbidiums aan voor de snijcultuur. Dit betreft zowel in plug met een bladlengte van circa 10–15 cm als in de fles.

  Lees meer

 • Floricultura introduceert de Phalaenopsis Elastica serie

  Floricultura lanceert op de IPM Essen de Phalaenopsis Elastica serie. Het is een serie van bijzondere variëteiten, planten die uitermate geschikt zijn voor creatieve toepassingen zoals cascade, boogvorm, spiegelvorm en andere elastische toepassingen.

  Lees meer

 • Floricultura is MPS-ProductProof gecertificeerd

  Afgelopen december 2018 heeft Floricultura het MPS-ProductProof certificaat ontvangen. "Dit is een erkenning van onze jarenlange serieuze aanpak van duurzaam telen", aldus Wart van Zonneveld, die bij Floricultura verantwoordelijk is voor dit project. "MPS-ProductProof is een prima transparant middel dat aantoonbaar maakt dat bepaalde verboden werkzame stoffen ontbreken in en op onze sierteeltproducten."

  Lees meer

 • René Kemna operationeel directeur

  Per 14 januari treedt René Kemna aan als Operationeel Directeur bij Floricultura. René zal leiding geven aan de operationele afdelingen in Nederland en India. Daarnaast wordt hij ook verantwoordelijk voor ICT, Personeelszaken en de Technische Dienst.

  Lees meer