Teeltadviseurs

Begeleiding bij teelt van orchideeën

Onze betrokkenheid gaat door na het leveren van het uitgangsmateriaal. Onze teeltadviseurs bieden begeleiding op maat. Hun kennis en kunde zetten zij in om samen met u optimale teeltomstandigheden te creëren voor uw teelt.

Begeleiding bij teelt van anthurium

Het zal voor u misschien geen verrassing zijn dat wij vrij nieuw zijn in de teelt van anthurium. Desalniettemin gaat onze betrokkenheid door na het leveren van het uitgangsmateriaal. Een samenwerking met een teeltadviseur die al vele jaren bekend is met de teelt van anthurium wordt op poten gezet zodat wij in staat zijn om begeleiding op maat aan te kunnen bieden. Die kennis en kunde zetten wij in om samen met u optimale teeltomstandigheden te creëren voor uw teelt.

Transparantie

Als klant van Floricultura ontvangt u regelmatig een online nieuwsbrief. Hierin staan de nieuwste inzichten over de teelt van onze rassen, lopende onderzoeken en teelttips. Wij hechten waarde aan een transparante samenwerking en open kennisuitwisseling. U bent van harte welkom om de opkweek van uw bestelde plantmateriaal te bekijken en ons assortiment bloeiend te bezichtigen. 

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met onze teeltadviseurs. Bel 0251-203060 of mail naar orchids@floricultura.com of anthurium@floricultura.com.

Adrie Smits

Adrie Smits

Teeltadviseur

Phalaenopsis, Cymbidium

Miltonia, Odontoglossum

Stuur Adrie een e-mail

Erwin van de Werken

Erwin van de Werken

Teeltadviseur

Phalaenopsis, Cymbidium

Stuur Erwin een e-mail

Peter Prins

Peter Prins

Teeltadviseur

Phalaenopsis, Odontoglossum

Dendrobium Nobile

 

Stuur Peter een e-mail